HalandriCity.GR


Το HalandriCity.GR δημιουργήθηκε το 2006 με σκοπό την ψυχαγωγία και την ενημέρωση. Με αρκετές ώρες δουλειά, πολύ καλές γνώσεις στη δημιουργία website και αρκετό μεράκι ένα πλήθος εφαρμογών άρχισε να αναπτύσσετε με την πάροδο του χρόνου ώστε να καλύψει τις περισσότερες ανάγκες ενός επισκέπτη,

τηλεοπτικά κανάλια που μεταδίδουν το πρόγραμμά τους από το internet, online παιχνίδια, χάρτες, φωτογραφίες και Video.

Τα τελευταία χρόνια έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή με τα event που ενημερώνει για event που πραγματοποιούνται στην πόλη μας.

H εφαρμογή ενημέρωσης από τα blog και τα site του Χαλανδρίου η οποία ενημερώνετε αυτόματα κάθε λίγες ώρες για τις τελευταίες ειδήσεις και τις ταξινομεί με χρονολογική σειρά δίνοντας τη δυνατότητα για ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Παράλληλα αναπτύσσουμε τη δική μας ηλεκτρονική πλατφόρμα εμπορικού οδηγού για την καταχώριση και προβολή των επιχειρήσεων του Χαλανδρίου με δυνατότητα δυναμικής διαχείρισης του προφίλ, καταχώριση προϊόντων και υπηρεσιών ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να μετατρέψουν το προφίλ τους σε website γρήγορα και οικονομικά

Το HalandriCity.GR δεν αποβλέπει σε κομματικοποιημένες δραστηριότητες και δηλώνει ουδέτερο σε σχέση με τα κόμματα παρόλα αυτά θα προβάλει πολιτικές, κοινωνικές και άλλες δραστηριότητες η απόψεις ανεξάρτητος θέσης στα πλαίσια της ελεύθερης και αντικειμενικής ενημέρωσης.

Με πάρα πολλές ώρες δουλείας και μεράκι όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα πρωτοποριακό website το οποίο από το 2009 λειτουργεί σε server 100% φιλικούς στο περιβάλλον. Συνεχίζουμε να δημιουργούμε υπηρεσίες και εφαρμογές  που πιστεύουμε ότι χρειάζονται στους επισκέπτες της σελίδας μας με στόχο την ανάπτυξη ενός δικτύου ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και παροχής ολοκληρωμένων λύσεων υπηρεσιών.

 

HalandriCity.GR

Portal Ενημέρωσης & Διασκέδασης

Χαλάνδρι, Χαλάνδρι

6997129511, 6997129511

[email protected]

www.halandricity.gr

Δωρεάν καταχώρηση – …

- Μέσα από τη δωρεάν καταχώρηση σας δίνετε η δυνατότητα να…

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ E-S…

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να κάνουνε την παραγ…

Καταχώρηση Starter -…

- Η καταχώρηση Starter σας προσφέρει ότι και η δωρεάν κατα…

Καταχώρηση Product -…

- Η καταχώρηση Product σας προσφέρει ότι και η δωρεάν κατα…

SubDomain - Simple W…

- Αποκτήστε το δικό σας Web Site 5 σελίδων (Αρχική – Προφί…

www.yourname.gr Simp…

- Αποκτήστε το δικό σας Web Site 5 σελίδων (Αρχική – Προφί…

www.yourname.gr Μοντ…

- Αποκτήστε το δικό σας Web Site 5 σελίδων (Αρχική – Προφί…

www.yourname.gr - e-…

Αποκτήστε το δικό σας Web Site e-shop (Αρχική – Προφίλ – Π…