Akis Coiffure


ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Το κομμωτήριο Akis Coiffure είναι ένα από πιο σύγχρονα κομμωτήρια  στο Χαλάνδρι. Ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου, Άκης Δικονιμάκης, υπηρετεί την τέχνη της κομμωτικής  από το 1992, ενώ τα τελευταία 17 χρόνια δημιουργεί στο δικό του χώρο. Με σπουδές και σεμινάρια κομμωτικής, στην Ελλάδα και το εξωτερικό  είναι απόλυτα καταρτισμένος. Παράλληλα, παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την κομμωτική και ενημερώνεται διαρκώς για τις πιο σύγχρονες  γραμμές  &  τεχνικές.

Ο Άκης Δικονιμάκης πλαισιώνεται από μία ομάδα έμπειρων κομμωτών, οι οποίοι μοιράζονται μαζί του το ίδιο κέφι, συνδυάζοντας επαγγελματισμό και ταλέντο. Το  team του κομμωτηρίου παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και εξατομικευμένες λύσεις, σε κάθε πελάτη ξεχωριστά. Το κομμωτήριο Akis, αποτελεί άριστη επιλογή, για γυναικείο – ανδρικό  κούρεμα και χτένισμα, βαφή, ανταύγειες, περμανάντ. Σε ένα φιλικό περιβάλλον, οι μέλλουσες νύφες, θα δοκιμάσουν τα πιο elegant νυφικά χτενίσματα. Αλλά για τις καθημερινές ή επίσημες εμφανίσεις, μοντέρνες και κλασικές κουπ, θα απογειώσουν την εμφάνισή σας.

Το Akis Coiffure είναι μία όαση ομορφιάς, στο Χαλάνδρι  καθώς  εκτός από τη φροντίδα των μαλλιών σας, προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα αισθητικής, παρέχοντας υπηρεσίες, όπως: μανικιούρ – πεντικιούρ, αποτρίχωση προσώπου, επαγγελματικό μακιγιάζ.

Το team του κομμωτηρίου (Άκης -  Άννα - Ιωάννα - Αργύρης - Όλγα - Νίκη - Δώρα) είναι πάντα στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουν & να ασχοληθούν εξατομικευμένα σε κάθε περίπτωση!

Akis Coiffure

κομμωτήριο

Xίου 44, Χαλάνδρι

210 6713849

[email protected]

www.akis-coiffure.gr

Χτένισμα…

Χτένισμα…

Χτένισμα Σινιόν…

Χτένισμα Σινιόν…

Κουπ Ανδρική…

Κουπ (Κούρεμα)…

Βαφή…

Βαφή: SCHWARZKOPF, WELLA, PILIP MARTINS…

Χρώμα: Ombre, Painti…

Χρώμα: OMBRE, PAINTING, COLOR ID, SYNKISS, SOMBRE, GLOSSIN…

Ανταύγειες: Highligh…

Ανταύγειες: Highlights, Freelights, Balayage…

Περμανάντ…

Περμανάντ…

Ισιωτική (κλασική)…

Ισιωτική (κλασική)…

Ισιωτική Κερατίνης (…

Ισιωτική Κερατίνης (Βιολογική Θεραπεία Λείανσης)…

Αγωγή Περιποίησης Μα…

Αγωγή Περιποίησης Μαλλιών ICON, PHILIP MARTINS, SCHWARZKO…

Ρανσάζ – Ρεφλέ…

Ρανσάζ – Ρεφλέ…